Saturday, January 21, 2012

junior oh junior~

assalamualaikum.
well,
i don't really want to do this post.
but,i just need to tell my diary la..


so,it's been a week.
ada la cket perasaan dianaktirikan...
harap x la kan??

i know some of them,
but i already forgot their name la..
masa pcs 2010 dulu,
i usually hang out with them.
my classmates pun dulu ramai form 2.

that's why la last year,
i x kenal sangat my schoolmate.
i only know 3008,
after a few days dia jadi ketua kolej..
teruk betul la kan,najihah farhana ni?? :)


tu belum lagi citer pasal  nama2 lain...
kalau tanya tahun lepas,
memang x kenal la kan??
haha!!

anyway,
back to the junior.
i don't really mind sangat,
kitorang kena naik bas 6.45 am.
stakat ni,
belum pernah lagi la naik 2nd bus,pagi2..
*TERbangga ar plak..

x kisah lagi,
kena stare ngan mereka,
masa pergi hall..
*i usually look like alien,ey??


kisah sikit je,
kena tunggu diorang makan dulu masa lunch.
i mean,
i'm a person who doesn't like,
to WAIT for food.
tapi,
i tried to accept la kan..

but when i heard a story,
about seorang form 4 yang ala2 HOT dan cun ni,
cakap camni,

"wei,kau kenal ke <insert name>??"

"err,x.."

"sure form 4 ni kan..sebab tu x kenal.."

i mean,
c'mon la!
perlu ar?
well,
the story kat atas ni,
they said that it's a true story,
someone yang dipercayai yang tukang ceritalah..

u guys don't know us,
it's fair la kan kalau kitorang pun,
x mengenali kalian??
it ain't a CRIME,i supposed?


so,jauhkan lah diri dari kontroversi ini,
marilah kita tingkatkan prestasi!! :)
*bak kata melodi yang my ibu slalu tengok

so,da~
sekian,terima kasih.. ;)

No comments:

Post a Comment