Friday, February 24, 2012

addicted~

Assalamualaikum.
phew~
5 hari berturut-turut makan tomyam..
apa la nak jadi,
najihah farhana ni...

kalau ada orang nak belanja,
x pe la juga..
*tangan ke dada mata ke atas
kata je nak berjimat cermat..
JANGANLAH boros sangat nya pun adoi..


dah ramai dah orang cakap,
"apam,jangan makan tomyam!bahaya!"
x pun,
"tomyam lagi ke??blablablabla..."

fasya ada berkata,
"kau x takut ke makan banyak pest dalam tu?"
maksud beliau,pes tomyam la..
yang terbaru,
"apam,bayangkan tetiba kau da tua nnti,
 semua KG berkumpul gi hospital nak visit kau.
 x takut ke??"

aarghhh!!
takut memang takut.
masalahnya,
bila time dinner,
nampak nasi je trus rasa xde selera.
walaupun ia adalah ayam!!


mungkin sebab lunch da makan banyak sangat,
tetiba rasa bosan plak..
kowt??

suddenly,
rasa cam nak challenge my friend plak..
whoever get to stop me from eating tomyam,
i'll give that person,
a bar of choc,
every week,
for 2 months??


seriously.
dah x larat da nak turun bawah hari2,
utk makan tomyam...

next story,
ouh2,
esok ada futsal..
macam menarik ar.
bagus ar ajk2 kolej ni.
awesome!!

tapi,
budak2 ni ramai balik ar.
tinggal kami berempat je..
huhu~

so,da~
sekian,terima kasih. :)

nota kaki;
ouh2.tahniah atas pelantikan my new PA.
beliau kata saya pakai tudung teruk sangat...
ala,pergi sekolah je pn~


No comments:

Post a Comment