Friday, March 16, 2012

hard disk~

Assalamualaikum.
alhamdulillah.
dapat gak hard disk ni selai..
da lama da nak beli..
tp disebabkan ada tuntutan lain yg mendesak,
tu yg x dapat tu..


akhirnya,
nasib gambar2 yg di-shoot itu bakal terbela..
maklumla,
kerja mengambil gambar orang je..
haha!

tetiba rasa cam nak buat benda berfaedah plak,
iaitu ambil kelas fotografi.
tp bila fikir balik,
ala,tahun ni kan SPM..
mana sempat..
haishh!


entah la..
saya ni banyak sangat la minatnya.
dye macam x tetap..

kadang2 ada rasa nak jadi pro photographer tau.
lepas tu,
nak jadi doktor plak..
kadang2 minat nak jadi ahli matematik.
and sometimes nak jadi doktor..
pape je la..
let the fate decide..

anyway,
hari ni dapat banyak barang juga la..

i hate shopping kerana ia membuatkn saya sakit kaki.
dan penat juga..

ouh2.
lupa nak habaq mai.
dr pagi tadi jalan2 kat kl.
first time pergi low yat..
hebat sangat..
sumenya barang2 komputer.

disebabkan rasa ingin menaiki monorel.
kami pn naiklah!!
parking kereta kat titiwangsa la kan..
hihi..

siyes la..
sangat best tau.
sesungguhnya,
najihah farhana rela ditinggalkan di plaza low yat,
berjam-jam *walaupun x beli pape
daripada ditinggalkan di shopping complex.
seriously..


then,pergi mid valley plak.
naik kereta.
teringat plak masa pergi mv last yr.
haha!

my dad belikan beg,
sebab my luggage yg lama dah rosak da..
alhamdulillah..
terima kasih beg kerana
merosakkan diri anda sendiri. ;)


then balik dari kl,
trus pi jusco kat melaka.
tujuan utama mencari kasut utk ke sekolah.
maklumlah,kasut nike yg nenek saya kasi da truk.

cari punya cari,
asyik terjumpa kasut perempuan je..
everytime nak bayar,
adik saya msti buat muka pelik.
*muka minx penampar sebenarnya


dia pn berkata,
"eeee..macam pompuan nya.. "

trus kluar dari kedai yg berkenaan,
dan mencari kasut yg lain.
last2 jumpa la kasut yg ala2 sneakers.
bukan sneakers ya,harap maaf.
sneakers x di benarkn pakai di sekolah. ;)

tetiba masa jalan2,
ayah saya berkata sambil menunjukkan ke arah
beg2 yg selalu perempuan je yg pakai.
"mu x minat ke beg2 cmni?kan lawa.."


and as usual..
"x..macam pompuan.."

dan malam tadi,makan yong tau foo.
sedap3..
sangat pedas..
ada kentang bakar bersama keju juga.
ouh..
seriously,
saya semakin gemuk..
ngee~


itulah kisah seharian saya..
pergh sangat penat la sebenarnya.. :)

so,da~
sekian,terima kasih. ;)

No comments:

Post a Comment