Sunday, April 29, 2012

am i possessive??

Assalamualaikum.
so,these few days,
i've been thinking a lot..
not academically but more on,
phsychologically la..


thanks to this one e-book that i read,
i have this thought about me,
being possessive over my friends.

ye ke??
rasanya la,
tak pernah pun saya x kasi my friends
lepak dengan kawan yang bukan kawan saya.
tak pernah la juga saya paksa kawan2
saya untuk ikut saya ke mana2..


tak pernah juga suruh diorang buat ikut apa yang saya nak.
tak pernah sesuka hati nak melarang mereka buat
perkara yang mereka suka,
kecuali kalau buat dosa la,
tapi nya pun, saya tak pandai tegur orang,
jadi saya hanya mampu menghalang dengan hati je kowt??

same goes to choc.


walaupun choc adalah sesuatu yang amat saya gemari,
takdenya pun saya halang orang dari makan choc kepunyaan saya.
kerana, makanan kalau kita share tu rasanya lebih sedap kan??
tak kisah la kalau choc tu ada orang kasi,
atau terlampau disukai macam kinder bueno,
tapi sekarang saya minat kitkat plak~
i just share it..
not a big deal,pun...


so,
saya ni x possessive la kan??
good half-girl, Najihah Farhana!!
haha!!puji diri sendiri..
talking abt, masuk bakul tolak sendiri...
ngee~

anyway,
that's it!!
da~
sekian,terima kasih. ;)

No comments:

Post a Comment