Friday, April 29, 2011

3279...

hehe!!knape aku post benda ni??
owh!!sebab mamat 3279 ni yang suruh..

ok2!!biar aku citer pasal mamat ni!!
budak sarawak...kembar niesah...
minat budak klas bawah...
handsome??boleh la...
tp dye lbih suka jadi cute...
cute tu cket la!!
haha!!



mamat ni kuat lari...harapan terbaek SAPPHIRE kowt!!
selain drpada 3567 la..
anyway,budak 3279 ni injured..
kesian giler!!
dah jadi macam orang cacat da..
tp naseb baek ar dye sumbang gak
untuk house!!
berbaloi ar gak!!haha!!

apa lagi korang nak taw pasal dye??
a gud friend...
(macam yg aku pernah cakap la)
mulut bising sangat!!
aku slalu cakap kat dye,

'mak kau lahirkan kau kat reban ayam ke??'

haha!!
tp kalau xde dye,kelas k7 ni senyap je..
(act x pun!!sbab masa dye pergi 'kuala' batas,
kelas still bising je!!)
the conclusion is,whether dye ada or xde
budak2 k7 akan tetap bising...





saya sangat SIMPLE!!!

Thursday, April 28, 2011

phobia...

ok2!!act aku nak story cket pasal phobia ni..
masa klas english dgn en saleh tadi,
tetiba je terkeluar pasal benda2 phobia ni.
so,aku pn trus la bwat research kat internet..
and terbukti la,aku mengalami beberapa phobia
seperti di bawah...

Arrhenophobia
Astraphobia
Coimetrophobia
Coulrophobia
Iatrophobia
Namatophobia
Odontophobia
Xenophobia

owh!!aku rasa tu je la kowt...
entah la...aku pn x sangka..
banyak jga masalah phobia aku kan??

p/s: sengaja aku x nak tulis maksud phobia ni..
aku x nak korang taw!!sama la macam aku 
tulis numbers tu??so,nak taw???
pepandai la cari sendiri..
haha!!





saya sangat SIMPLE!!!

mengigau~

hello3!!haha!!
pelik tak tajuk post ni??
act,aku juz nak share abt ths experience of mengigau...
anyway,ths thing happened yesterday..

'apam,bangun!!study2!!'
'xde calculator'
'mana calculator kau??'
'dkat jay..'

1st thing first,
calculator dpn mata aku..
2nd thing is tht,
jay mmg x pernah la guna barang aku..
so,mmg mengigau paling x logik ar kan??
haha!!
and again,haha!!!
seriously,x pernah2 lagi mengigau seumur hidup ini..
tu ar,slalu kakak aku mengigau kat rumah,
aku suka hint dye...
siap ketawa macam org gila lagi,...
kan da kena??
masa aku dgr roomate aku citer pasal benda ni pagi tadi,
rasa nak pecah perut pagi2..
lawak sangat!!
act,ada part lagi lawak,
tp xpe la...malu da aku nak citer!!
huhu~


saya sangat SIMPLE!!!

Tuesday, April 26, 2011

en zaem...

en zaem yang sangat baek....
hehe!!happy nyer!!!
tadi en zaem belikan apam balik!!!
mmg da lama da nak makan...
happy giler!!since dapat makan apam 
balek tadi x henti2 senyum!!!
haha!!!siyesly,i can't believe this!!
''it's apam balik,man!!''
haha!!

anyway,now ni aku kat kafe...
ada 3565 ngan 3444...
hehe!!act,nak blaja +math tadi..
tapi aku baru sedar yg aku asyik buli
mamat 3565 ni je...kesian la pulak??
tetiba rasa insaf la kan???haha!!
(jap2,btul ke ni??like seriously,najihah farhana insaf??)

k ar!!nak sambung study bio!!
ada test cellular respiration la esok..
da~




saya sangat SIMPLE!!!

Friday, April 22, 2011

larian 12 minit~

hello2!!
peh!!penat sungguh ni!!!x pernah2 aku sanggup lari for standard taking...
12 minutes kowt!!!gila x gila???
tp memang da nak habis tadi,
rasa nak putus nyawa je....
biasa la,orang ada asthma nak bwat cmne ar kan???
act,aku x de la nak lari sangat...
tp lepas dapat semangat dari 3279 and 3568,
baru ar ada semangat cket...
(sebenarnya diorang dare aku)
if aku dapat habiskan 5 laps in 12 mins,
diorang nak treat aku!!!
tp sayangnya,disebabkan kekasih aku,En ASTHMA....
x dapat la nak buat sampai 5.
3 and half je la...hihi!!

-close case-


overall ok la kowt....girls dapat 2 emas.high jump and short putt (lontar peluru)
kira ok la kowt!!sbb guys SAPPHIRE asyik cakap kitorg 
x bersemangat je.tetiba 2 gold and 1 silver??
silver tu untuk long jump la...haha!!
bt nt so bad la...
niway,nnti aku sambung mengarut la gi,k??
Da~






saya sangat SIMPLE!!!

Tuesday, April 19, 2011

busy....

hello2!!!sorry ar kan,lama giler x update...ada ar dalam 1 month!!!haha!!!seriously,busy sangat2!!! bulan ni bulan kecergasan so sibuk dgn sports day punya preparation and wtv....anyway,tetiba rasa nak cerita pasal standard taking smalam...huh~siap jatuh macam nangka busuk kowt!!!seriously,smalam mmg aku dah x larat dah masa sampai kat finishing line.dgn asthma attack nya la...and dahlah jatuh!!luka plak tu...dgn kaki yang crammed la...aduh!!tension giler...nak naik ngan turun tangga mmg menyeksakan la sbb mengambil masa yg sangat lama...tetiba rasa macam jadi orang OKU plak.... haha!!! part yang terlebih menyeksakan is masa solat...sakit giler sbb kaki x boleh bengkok.huhu~k ar!!nak study fr chem punya test.... Da~jumpa lagi... hihi!!

saya sangat SIMPLE!!!